Postat: 28 iunie 2012 - Dulciuri, Prajituri - comentarii

A aparut delicioasa zmeura. Este atat de proaspata si delicata, ca sa nu mai spun de cat de vitaminizanta este. Ce mai…o explozie de gust si de culoare.
Pentru astazi, va propun un alt deliciu cu zmeura si sunt sigura ca il veti incerca!

Aceasta reteta am gasit-o pe www.decoblog.ro si multumesc mult ca au impartasit-o!

Ingrediente

  • 150 gr zmeura
  • 150 gr zahar
  • 50 gr amidon din porumb
  • 300 ml apa

Mod de preparare

Se spala zmeura proaspata si se paseaza cu blenderul. Pasta obtinuta se trece prin sita, pentru a indeparta semintele. Apoi, se adauga zaharul si amidonul si se amesteca iar.
Se adauga apa si se pune la fiert cateva minute, cat sa se ingroase putin.
Se toarna in forme de silicon (eu asa am folosit) si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, se transfera in frigider pentru cateva ore.
Se scot de la frigider, se rastoarna din forme si se servesc reci.
Absoluta deliciosenie!

 

Etichete: , , ,
Comentarii
Laura Nechita

Ma numesc Laura Nechita, mamica de Tero si Piersicutza (sarea si piperul vietii mele), gatesc cu drag si sper sa va placa ceea ce impartasesc cu voi!

Imi place sa prepar in special deserturi, insa prietenii stiu ca am o afinitate pentru saraturi si tot ce e picant.

M-as bucura sa stiu ca v-ar fi de ajutor o idee sau o reteta dintre cele gazduite in aceasta pagina, si la fel m-as bucura sa stiu ca reveniti cu drag aici. Ador provocarile culinare, si nu numai, imi place sa impartasesc din experienta mea si sa invat in continuare de la alti oameni pasionati de aceasta frumoasa indeletnicire!

Va astept cu drag!

Galerie foto
Arhive