Participarea la concursul frumos de pe Bucataras, si voturile voastre pretioase mi-au adus un loc pe podium, si implicit un premiu frumos, de la Crock Pot Romania.
Este vorba despre un aparat de gatit Slow Cooker, digital, absolut ingenios.
Stiu ca suna a reclama, dar credeti-ma, nu este! Pur si simplu este grozav! Imi place extrem de mult, este incapator, capacitate 4,7 l, vasul interior este din ceramica ceea ce m-a cucerit, are avantajul extrem ca poate gati la temperaturi mici, pentru un timp mai mare, si surpriza, consumul de energie al aparatului electric Crock-Pot este redus, echivalând cu energia consumată de un bec, între 75 și 150W pentru modul Low și între 150 și 210 W pentru modul High.
L-am pus la treaba, si si-a indeplinit de fiecare data misiunea cu succes!
Multumesc cu toata inima Bucataras, multumesc mult Crock Pot!

Haideti sa vedeti ce friptura suculenta am obtinut! Nu am adaugat apa, si a iesit frageda, nu uscata cum ar fi iesit la cuptor.


Timp de preparare: 6-8 ore
Functia de gatit: low

Ingrediente

  •  1 bucata pulpa porc aprox. 1 kg
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura leurda verde
  • 1/2 pahar vin alb natural
  • 3-4 rosii uscate
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingurita mustar
  • baby carrots
  • sare
  • piper negru

Mod de preparare

Spalam ceapa si leurda si le tocam.
In aparatul de gatit, punem ceapa si leurda tocate. Adaugam rosiile uscate si o lingura ulei.

Carnea o spalam si o stergem cu un servet de hartie. O asezam in vasul de ceramica. Turnam vinul. Presaram sare, piper. Intoarcem carnea pe toate partile apoi o lasam cu partea mai grasa in jos.

Asezam capacul si pornim aparatul de gatit, alegand functia low si timpul de gatire 6 ore.


La jumatatea programului, am intors carnea pe partea cealalta.
La sfarsitul programului, aparatul trece automat pe functia de pastrare cald.


Nu va spun ce miros imbietor am avut in bucatarie, dar fara abur sau caldura excesiva. A „tors” cuminte tot timpul de gatire!
Pur si simplu grozav!

 

Etichete: , ,
Comentarii
Laura Nechita

Ma numesc Laura Nechita, mamica de Tero si Piersicutza (sarea si piperul vietii mele), gatesc cu drag si sper sa va placa ceea ce impartasesc cu voi!

Imi place sa prepar in special deserturi, insa prietenii stiu ca am o afinitate pentru saraturi si tot ce e picant.

M-as bucura sa stiu ca v-ar fi de ajutor o idee sau o reteta dintre cele gazduite in aceasta pagina, si la fel m-as bucura sa stiu ca reveniti cu drag aici. Ador provocarile culinare, si nu numai, imi place sa impartasesc din experienta mea si sa invat in continuare de la alti oameni pasionati de aceasta frumoasa indeletnicire!

Va astept cu drag!

Galerie foto
Arhive