Postat: 08 decembrie 2015 - Băuturi - comentarii

Grozavă este această combinație, accesibilă ca preț, și plină de culoare, gust și vitamine. Iar când gustul completează menirea unui aliment, atunci ce poți să îți dorești mai mult?
Plină de antioxidanți puternici, rodia este unul dintre fructele destinate consumului, mai ales în perioada rece.
Sucul de rodie imbunătăteste fluxul de sânge la persoanele cu boli ale miocardului, scade colesterolul, dar este renumit și pentru scăderea glicemiei. Asta vă spun din proprie experiență, fiind recomandat de către medicul specialist.
Când spui portocală, spui energie, în toate formele ei: gust, vitamine, culoare.
Combinația este una grozavă, iar că să putem profita de tot ce înseamnă nutrienți, ideal ar fi să le consumăm în stare naturală.
Aici, chiar îmi este de ajutor noul meu gadget, și anumeBlenderul Personal Blend Active Pro.
Și-a făcut datoria fără ezitare, l-am strâns imediat și l-am așezat la locul lui. Recipientul l-am depozitat la rece, fiind prevăzut cu capac cu filet, o chestie grozavă de altfel. Îl poți lua cu tine, îl poți depozita în frigider sau îl poți atașa unității principale și te va aștepta cuminte pentru o nouă porție de gust și culoare!

IMG_1969

IMG_1951 IMG_1967

Ingrediente

  •  2-3 portocale
  • 1 fruct rodie
  • 1 feliuță ghimbir
  • fulgi de cocos

Mod de preparare

 Am pregătit recipientul blenderului.

Am curățat portocalele de coajă, le-am feliat.

Rodia am tăiat-o transversal. Jumătate am stors-o de suc, am scos semințele.

Am pus toate ingredientele în recipient, inclusiv o feliuță mică de ghimbir.

Am conectat recipientul la unitatea principală și am apăsat butonul start.

Aș minți să spun ca a durat mai mult de 20 secunde, asta în condițiile în care rodia este plină de semințe, deci a mixat grozav și repede.

Am servit cu fulgi de cocos. O nebunie și o explozie de gust și culoare!

Am păstrat restul băuturii în recipient direct, i-am anexat capacul cu filet și l-am depozitat la rece.

Smooth and easy!

Recomandari: V-aș recomanda portocalele navel, sunt pline, pline de suc.
Ca să scoateți ușor semințele de rodie, bateți ușor în coajă cu ajutorul unei linguri de lemn, ies foarte ușor.

IMG_1933IMG_1938 IMG_1940
Comentarii
Laura Nechita

Ma numesc Laura Nechita, mamica de Tero si Piersicutza (sarea si piperul vietii mele), gatesc cu drag si sper sa va placa ceea ce impartasesc cu voi!

Imi place sa prepar in special deserturi, insa prietenii stiu ca am o afinitate pentru saraturi si tot ce e picant.

M-as bucura sa stiu ca v-ar fi de ajutor o idee sau o reteta dintre cele gazduite in aceasta pagina, si la fel m-as bucura sa stiu ca reveniti cu drag aici. Ador provocarile culinare, si nu numai, imi place sa impartasesc din experienta mea si sa invat in continuare de la alti oameni pasionati de aceasta frumoasa indeletnicire!

Va astept cu drag!

Galerie foto
Arhive