Menu
Diverse

Giveaway cu parfum de trandafiri

Final de primavara, debut de vara, perioada in care incepem sa adunam din natura roade coapte, parfumate, perioada in care ne bucuram de flori minunate, de parfumul trandafirilor, a teiului minunat.

Natura inca ofera din frumusetea si bogatia ei, inca …  Trandafirii rozalii si parfumati au asteptat un an sa ne bucure cu frumusetea lor. Nu puteam lasa sa treaca sezonul fara sa inmagazinez parfumul lor suav si minunat!

IMG_7712

Cateva petale parfumate scriu istorie si anul acesta intr-un sirop delicat, intr-o dulceata delicioasa, iar pentru ca sa va bucurati si voi alaturi de mine de aceste minunatii, trimit catre voi prin intermediul unui nou giveaway, cateva picaturi parfumate de sirop si dulceata!

Asadar, cadourile acestui giveaway sunt doua seturi formate din cate o sticluta cu sirop de trandafiri si un borcanas cu dulceata, tot de trandafiri. Nu sunt mari, dar sunt naturale, pregatite cu drag si trimise cu si mai mult drag catre doua persoane dintre voi.

giveaway trandafiri2

Daca va place siropul sau dulceata de trandafiri, daca ati savurat vreodata sau nu, daca v-ar placea ca un set ajunga la voi, lasati-mi un comentariu aici, spuneti-mi de ce vi l-ati dori, iar eu voi alege doua persoane catre care sa plece cadourile, in functie de raspunsurile voastre!

Incepand de azi si pana sambata, 25 iunie 2016, va astept comentariile, atentie sa scrieti numele complet, urmand ca duminica, 26 iunie 2016 sa anunt cele doua persoane care se vor bucura de cadourile parfumate.

Va astept cu drag!

UPDATE: doua cadouri (sirop + dulceata de trandafiri) vor pleca catre Claudia Baban si Timea Pop!

Va multumesc tuturor pentru gandurile voastre frumoase si stati aproape, pregatim si alte cadouri frumoase in curand!

 

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

    Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.