Rețete pentru eticheta: tigaie Regis Stone
6 rețete
18 februarie 2017 - Pește - 0 comentarii
Îmi place foarte mult peștele, în special macroul, fiind un pește foarte gustos. Fiind iarnă, nu prea merge grătarul în aer liber, așa că îl prepar mai rar fript. De când îl am, grillul Regis Stone îmi face gătitul mai ușor și mai rapid. […]
13 februarie 2017 - Porc, Rețete cu carne - 0 comentarii
Piticii mei sunt mari fani ai unui hamburger bun, de casă. Poate nu este la fel de aromat ca cel din comerț, dar cu siguranță, e mai proaspăt cel făcut în casă. Ai nevoie de ingrediente puține, dar proaspete, de un grill bun și […]
27 octombrie 2016 - Pui, Rețete cu carne - 0 comentarii
Ca să vedeți cât de mult îmi place tigaia mea Regis Stone, vă aduc în atenție o mâncărică extrem de simplă, dar extrem de savuroasă. Ficăței în sos de bere neagră! Nebunie-n farfurie, vă promit! Sigur, cu condiția să vă placă și ficățeii. Eu […]
23 octombrie 2016 - Legume, Pește - 0 comentarii
Paella este o mâncare cu specific spaniol, pe bază de orez, legume, și ca orice mâncare cu tradiție și renume, rețeta i s-a perpetuat în lumea întreagă, în variante mai mult sau mai puțin apropiate de cea originală. Indiferent de variațiuni, câteva elemente o […]
18 octombrie 2016 - Pește - 0 comentarii
Îmi place foarte mult peștele, în orice fel ar fi pregătit. Cred totuși că nu orice pește, însă printre favoriți, se numără, alături de doradă, și păstrăvul somonat sau somonizat. De data aceasta l-am pregătit cu un sos savuros de vin alb și lămâie, […]
03 octombrie 2016 - Dulciuri, Prajituri - 0 comentarii
Desert la tigaie! Așa-i că sună haios? Dar eu nu glumesc deloc! Câteodată ni se întâmplă să poftim la ceva dulce, un răsfăț ușor „indecent”, așa ca pentru zile mai tomnatice, în culori cărămizii și arome dulci. Ideea mi-a venit oarecum pe parcurs, dovadă […]
Laura Nechita

Ma numesc Laura Nechita, mamica de Tero si Piersicutza (sarea si piperul vietii mele), gatesc cu drag si sper sa va placa ceea ce impartasesc cu voi!

Imi place sa prepar in special deserturi, insa prietenii stiu ca am o afinitate pentru saraturi si tot ce e picant.

M-as bucura sa stiu ca v-ar fi de ajutor o idee sau o reteta dintre cele gazduite in aceasta pagina, si la fel m-as bucura sa stiu ca reveniti cu drag aici. Ador provocarile culinare, si nu numai, imi place sa impartasesc din experienta mea si sa invat in continuare de la alti oameni pasionati de aceasta frumoasa indeletnicire!

Va astept cu drag!

Galerie foto
Arhive