Rețete Rețete cu carne
32 rețete
Retete de mancaruri cu carne: aport de proteine
Carnea are o importanta majora in alimentatie, avand un continut mare de proteine si minerale si asigurand o buna functionare a organismului. Pastrand un echilibru intre consumul de carne si legume, nu putem discuta decat de o alimentatie sanatoasa.
Retete de mancaruri cu carne : diversie combinatii
Retetele cu carne sunt cele mai diverse, carnea putand fi combinata cu legume, fructe, paste, chiar si lactate, in functie de provenienta acesteia. Fripturile au un aspect placut, frumos rumenite si asezate pe platouri alaturi de garnituri, salate si muraturi, fac deliciul oricarei mese. Tocanitele sunt cele mai gustoase mancaruri cu carne, iar servite in platouri rustice, cu mamaliguta, ne imbie la visare pe taramuri legendare.
21 aprilie 2016 - Miel, Rețete cu carne - comentarii
Din seria retetelor de Paste, (si aici ma adresez celor care consuma carne de miel, dar si celor care au oarecare retineri), va aduc una de frigarui. Putin spus savuroase, iar secretul pentru acest lucru sta in aceeasi marinare cu ajutorul caserolei si aparatului […]
19 aprilie 2016 - Miel, Rețete cu carne - comentarii
Va spun de la bun inceput, reteta asta este de senzatie! Nu as vrea sa o luati ca pe o lauda, chiar va recomand sa incercati, mai ales ca sarbatoarea pascala se apropie. In primul rand, secretul sta in aromatizarea carnii. Eu am marinat-o […]
18 aprilie 2016 - Miel, Rețete cu carne - comentarii
Ne dorim cu toti, ca la fiecare sarbatoare, sa pregatim bucate savuroase pentru familie sau pentru prietenii cu care impartim masa. Cum sarbatoarea pascala se apropie, am zis ca poate va e de ajutor sa vin in intampinarea voastra cu cateva idei de feluri […]
04 martie 2016 - Pui, Rețete cu carne - comentarii
Ca sa va spun o poveste, voi incepe cu provocarea Bucatarasului meu care nu m-a lasat indiferenta. Marturisesc ca mi-a facut cu ochiul, mi-a starnit curiozitatea si interesul, si micul Coquelet de Bretagne de la Edenia. De aici pana la momentul final, nu a […]
Salam de casa, din carne, cu multe condimente, foarte gustos, versatil in combinatie. Nu are gustul glutamatului de potasiu, nu are membrana artificiala, nu are nitriti si nitrati, nici nu rezista 2 luni, dar e de casa, natural, sau ma rog, daca aveti si […]
25 ianuarie 2016 - Aperitive, Pui - comentarii
Provocarea Cutia Misterioasa initiata de Cerasela, a poposit luna aceasta acasa la Simona care ne-a dat o tema frumoasa, cu ingrediente diverse si savuroase, si anume : ghimbir, legume verzi (salata, spanac, rucola, valeriana), carne de pui (curcan sau rata), oua, branzeturi (la alegere), un ingredient din […]
10 decembrie 2015 - Rețete cu carne, Vita - comentarii
Intr-una din seri, nopti chiar, am prins spre sfarsitul unei emisiuni culinare, pe Paprika, o reteta de-ale cunoscutei Mary Berry, de tocanita de vitel. Multumesc mult, Paprika, pentru emisiuni minunate, pline de idei senzationale! Nu am urmarit-o cap coada, insa din cate am mai prins, […]
09 septembrie 2015 - Pui, Rețete cu carne - comentarii
Recunosc ca am cam gatit la foc continuu in ultimul timp, insa imi si place, mai ales cand am un aliat de nadejde, Crock Pot Slow Cooker. Astazi am pregatit pui in sos de 5 stele. A iesit grozav, a fost gatit inabusit, am […]
Suntem mereu „ademeniti” de semipreparate felurite din comert. Nu am nimic contra lor, sunt gustoase, aratoase, doar ca am o strangere de inima in privinta ingredientelor si a modului de preparare, si atunci… renunt sa le cumpar. Ceea ce le face infailibile este acel […]
15 aprilie 2015 - Aperitive, Pui - comentarii
Cei care ma cunosc, stiu ca prefer preparatele gatite in casa. De multe ori am pregatit pate de casa, am renuntat de foarte mult timp la cel din comert. Sigur ca nu toata lumea apreciaza ficateii, sau un pate cu gust intens de ficatei, […]
Pagina 2 din 4123...Ultima »
Laura Nechita

Ma numesc Laura Nechita, mamica de Tero si Piersicutza (sarea si piperul vietii mele), gatesc cu drag si sper sa va placa ceea ce impartasesc cu voi!

Imi place sa prepar in special deserturi, insa prietenii stiu ca am o afinitate pentru saraturi si tot ce e picant.

M-as bucura sa stiu ca v-ar fi de ajutor o idee sau o reteta dintre cele gazduite in aceasta pagina, si la fel m-as bucura sa stiu ca reveniti cu drag aici. Ador provocarile culinare, si nu numai, imi place sa impartasesc din experienta mea si sa invat in continuare de la alti oameni pasionati de aceasta frumoasa indeletnicire!

Va astept cu drag!

Arhive