Mini Pavlova cu crema de iaurt si ciocolata

Pavlova. Cine nu a auzit de Pavlova, celebrul desert pe baza de bezea, denumit dupa celebra balerina Anna Pavlova? Dar cine nu a incercat-o? Eu! :))) Acest desert, desi nu complex, a fost incercat in multe, multe variante, astfel ca, astazi, putem intalni Pavlova cu crema de ciocolata, cu frisca cu caramel, cu fructe dintre cele mai exotice, insa punctul de plecare ramane baza din bezea crocanta la exterior si soft in interior. De obicei are un strat de frisca si multe fructe, insa au aparut nenumarate combinatii. Haideti sa vedeti ce fel le-am combinat eu. Eu nu sunt fan bezea, rareori o inteleg, insa la acest desert, pur si simplu m-am topit precum ciocolata, atat de bun ce a iesit. Reteta: Nr. de portii: 8 Timp de preparare: 2 ore Ingrediente: pentru baza de … Continuă lectura Mini Pavlova cu crema de iaurt si ciocolata