Tort inimă, rețeta cu mango și cafea

Tort inimă, rețeta cu mango și cafea, un deliciu pe sufletul meu și sunt convinsă, al multora. Eu ador deserturile cu cafea, iar combinația cafea & mango o visez de ceva timp, acum visul s-a conturat într-un desert absolut delicios! Ușor de preparat, fin și cu arome care îți alintă papilele într-un mod minunat! De Dragobete, vă invit la o felie delicioasă de tort inimă, rețeta cu mango și cafea! Vă va cuceri de la prima linguriță, promit! Să aveți un Dragobete autentic și frumos!   Timp de preparare: 90 min Nr. portii: 10 [ingredients title=”Ingrediente”]  blat umed 120 gr unt un praf sare 3 ouă 4 linguri zahăr 200 gr făină 1 vrf bicarbonat sodiu 150 ml lapte 1 pliculeț praf copt 2 linguri cacao neagră crema cafea: 300 gr ciocolată neagră 100 ml … Continuă lectura Tort inimă, rețeta cu mango și cafea