Savarina reinterpretata, cu ciocolata si amaretto

Am acceptat Provocarea GastroArt, găzduită de prietenii de la Bucataras.ro, și fiindcă mereu mi-am dorit să pregătesc niște savarine, am zis că aceasta este ocazia perfectă pentru Savarina reinterpretata, cu ciocolata si amaretto! Nu sunt mare amatoare de savarine, nu mă atrag în mod special, însă pregătite cu sos de ciocolată și amaretto, și cremă de frișcă, au ieșit un deliciu! Dacă sunteți amatori de deserturi cu ciocolată, aici găsiți colecția mea de ciocolatoase! Din păcate, mare parte din pozele de la această rețetă, nu o mai am, dar pe viitor, când voi repeta Savarina reinterpretata, cu ciocolata si amaretto, pregătesc alte poze. Vă urez o zi frumoasă și dulce precum savarina din imagini! Timp de preparare: 1 h Nr. portii: 16 [ingredients title=”Ingrediente”]  blat: 6 ouă un praf sare 6 lg zahăr brut 6 … Continuă lectura Savarina reinterpretata, cu ciocolata si amaretto