Prajitura insiropata, cu ciocolata si crema de ricotta

Astazi am pentru voi (pentru mine am avut deja :)))) o rețetă de prajitura insiropata, cu ciocolata si crema de ricotta.  Delicioasă, însiropata bine cu un sos de ciocolată, glazură și ornată cu cremă fină de ricotta. Am folosit pesmet la blat în loc de făină, absoarbe și menține mai bine siropul. Aceeași rețetă de blat am folosit și la Savarinele reinterpretate. Deci, dacă aveți în plan un desert pentru weekend, ocazie specială sau poate o întâlnire la o cafea cu un prieten drag, această prajitura insiropata, cu ciocolata si crema de ricotta este perfectă. Sper să vă placă și vouă la fel de mult cum ne-a plăcut nouă! Timp de preparare: 1 h 20 min Nr. portii: 16 Complexitate: medie Dimensiuni tava : 20 x 20 cm [ingredients title=”Ingrediente”] blat: 6 ouă de găină un … Continuă lectura Prajitura insiropata, cu ciocolata si crema de ricotta