Luna mai este o luna plina de aniversari frumoase, ziua mamei mele, ziua copilului meu si ziua mea.
In acelasi mai, in fiecare an, bloguletul meu creste si mai adauga un anisor la vechimea lui, astfel ca anul acesta a implinit 4 anisori. Tot 4 ani au trecut si de cand m-am alaturat Bucatarasului drag, si chiar daca unele lucruri s-au mai cernut, ramane in sufletul meu, alaturi de oamenii de acolo!
Asadar, la multi ani, bloguletule! :))))
Mi-as dori sa multumesc fiecaruia in parte pentru vizite, pentru mesaje, pentru ca ati gasit inspiratie in retete si pentru ca mi-ati ramas alaturi! Si va tin mereu usa deschisa, sunteti mereu primiti cu toata inima aici, in casuta mea virtuala!
Multumesc in mod special celor care m-au ajutat sa ma mut in casuta noua, si ma ajuta in continuare cu partea …administrativa, sa zic asa, si imi doresc ca acest blogulet sa creasca cat mai mare si mai bogat!
Ca sa marchez momentul, am ales aceasta reteta simpla de tort de biscuiti, un desert atat de iubit al copilariei, reinventat, insa cu un ingredient surpriza!
Aflati din reteta de mai jos care este acesta si ce aroma minunata a conferit tortuletului meu!
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 500 gr biscuiti cu unt
- 400 gr rahat simplu
- 150 miez nuca
- 400 gr ciocolata neagra
- 100 gr unt
- 200 ml lapte dulce
- cateva fire menta proaspata
- 3 lg zahar
- 3 lg cacao neagra
- 3 lg ulei floarea soarelui
- 50 ml apa
- 50 gr ciocolata
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]
[/preparare]
No Comments