A aparut delicioasa zmeura. Este atat de proaspata si delicata, ca sa nu mai spun de cat de vitaminizanta este. Ce mai…o explozie de gust si de culoare.
Pentru astazi, va propun un alt deliciu cu zmeura si sunt sigura ca il veti incerca!
Aceasta reteta am gasit-o pe www.decoblog.ro si multumesc mult ca au impartasit-o!
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 150 gr zmeura
- 150 gr zahar
- 50 gr amidon din porumb
- 300 ml apa
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]
Se spala zmeura proaspata si se paseaza cu blenderul. Pasta obtinuta se trece prin sita, pentru a indeparta semintele. Apoi, se adauga zaharul si amidonul si se amesteca iar.
Se adauga apa si se pune la fiert cateva minute, cat sa se ingroase putin.
Se toarna in forme de silicon (eu asa am folosit) si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, se transfera in frigider pentru cateva ore.
Se scot de la frigider, se rastoarna din forme si se servesc reci.
Absoluta deliciosenie!
Se adauga apa si se pune la fiert cateva minute, cat sa se ingroase putin.
Se toarna in forme de silicon (eu asa am folosit) si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, se transfera in frigider pentru cateva ore.
Se scot de la frigider, se rastoarna din forme si se servesc reci.
Absoluta deliciosenie!
[/preparare]
4 Comments
Poliana
29 iunie 2012 at 12:46O deliciosenie nu gluma, si atat de usor de facut!! Bravo, imi place!
Laura Nechita
29 iunie 2012 at 13:56Multumesc mult, este atat de bun. Eu combin cu iaurt pentru piticul meu 🙂 te pup!
Buburuza Bubu
3 iulie 2012 at 15:38Chiar ca Deliciu!!!Super Bun!
Laura Nechita
3 iulie 2012 at 15:54Bubu, ma bucura vizita ta! multumesc pentru apreciere, este foarte buna! te pup si iti urez o zi buna si delicioasa 🙂