Nu am mai postat de ceva timp, asta pentru ca nu mai puteam sa mai dau ochii cu amandinele postate anterior.
Sunt insarcinata in doua luni, ma simt destul de rau si nu mai suport dulciurile, nici sa le vad… nici sa le mananc
Iata insa ca mi-am luat inima in dinti si am reusit sa postez ceva nou.
O tarta excelenta cu piept de pui, ciuperci si cascaval, de la Miha, careia ii multumesc!
– avem nevoie de :
– 250 g faina
– 150 ml apa
– 1 lingurita drojdie uscata
– 1 lingurita sare
– 1 lingurita zahar
– 3 linguri ulei
– 300 gr piept de pui
– 100 g cotlet haiducesc
– 400 g ciuperci albe
– 2 oua
– 100 g smantana
– 100 g cascaval
– 50 gr mozzarella
– 2 linguri suc de rosii
– 2 catei usturoi
– sare si piper
– oregano
Amestecam drojdia cu zaharul si le dizolvam in putina apa calda. Lasam 10 minute la dospit. Intr-un castron, adaugam faina, sarea si uleiul si punem drojdia si restul de apa. Amestecam cu mixerul, cu paletele de aluat, cam 5 min, apoi lasam la crescut in loc calduros, cam 20 min.
Scoatem si intindem aluatul intr-o tava de tarta presarata cu putina faina. Sucul de rosii il amestecam cu usturoiul pisat si cu oregano si ungem aluatul cu acest sos.
Pieptul de pui il taiem cubulete si il asezam peste aluatul din forma. Ciupercutele le spalam si le taiem felii,le lasam la scurs si apoi le punem peste piept.
Taiem si cotletul bucatele mici si il punem peste ciupercute. Taiem putina mozzarella cubulete si punem deasupra.
Condimentam cu sare, piper si batem ouale cu smantana. Turnam sosul de smantana peste tarta si dam tava la cuptor pana incepe sa se rumeneasca.
Dupa ce s-a rumenit, scoatem tava din cuptor si radem cascaval deasupra si dam iar la cuptor cat sa se topeasca cascavalul.
17 Comments
Ely Bagyinka
21 octombrie 2012 at 15:07SUPERBA TARTA sa ai o sarcina usoara si multa sanatate cu drag ely
Laura Nechita
21 octombrie 2012 at 18:21Ely, multumesc cu toata inima! Sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine! multumesc de vizita si de aprecieri:)
Paula Gafitescu
22 octombrie 2012 at 6:36Delicioasa tarta asta! Sa ai o sarcina usoara si lipsita de evenimente neplacute! Pupici
Laura Nechita
27 octombrie 2012 at 11:27Multumesc mult, Paula! Te pup si eu!
Simona
22 octombrie 2012 at 11:14Oleleuuu ce bunatate!! Cum sa fac sa fur si eu o bucatica?! Sau la schimb ce vrei tu, sau ce poti papa 🙂
Te pup draga mea mamica cu burtica si terorist 🙂
Laura Nechita
27 octombrie 2012 at 11:27Simo, cu asa muraturi bune, dau tot ce vrei tu 😛 te-am pupat!
Buburuza Bubu
22 octombrie 2012 at 17:38Mmmm ce de branzaaaaa!!!! Sunt sigura ca e un deliciu! Hugs
Laura Nechita
27 octombrie 2012 at 11:28:))) daa, este mult cascaval! Te pup!
DiaMar bucataria galbena
22 octombrie 2012 at 17:51Este o tarta pe gustul Dianei mele.Te pup!
Laura Nechita
27 octombrie 2012 at 11:28Ma bucur ca place. Si eu te pup!
Haplea
22 octombrie 2012 at 20:33Tarta ta este clar pe gustul nostru!!!!
Laura Nechita
27 octombrie 2012 at 11:28Multumesc mult,Victor!
Alina Vicu
27 octombrie 2012 at 8:19Foarte buna tarta! Imi pare rau ca nu te simti bine 🙁 Sa va dea Domnul sanatate ca de greturi ai sa scapi tu! >:D< :*
Laura Nechita
27 octombrie 2012 at 11:29Multumesc mult,Alina. Sa dea Domnul sa fie bine! te imbratisez si iti multumesc pentru vizita!
Anonim
5 noiembrie 2012 at 0:00mmmmm…
maria mihalache
6 noiembrie 2012 at 9:55Ador tartele sarate……iar cu ingredientele poti jongla……….ce ai prin frigider,ce iti place etc.etc.
Zi minunata sa ai!
Danutza
20 noiembrie 2012 at 16:42Super delicioasa!!