Cat de bune sunt aceste bomboane Raffaello de casa, nu va mai spun, va las sa le faceti si sa va convingeti singuri.! Cat de usor se prepar, vedeti in reteta care urmeaza!
Nuca de cocos este si pe placul celor mici, asa ca puteti pregati si fara lichior de cocos.
Cinci ingrediente fac deliciul unui desert pe care il vom indragi, si cei mici, si cei mari.
Timp de preparare: 30 min Nr. portii: 80
Ingrediente:
- 100 gr unt nesarat
- 150 gr zahar
- 250 gr lapte praf
- 200 gr nuca cocos
- 50 ml lichior Pina Colada
- 50 gr napolitana
Mod de preparare:
Untul se pune la topit, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte putin sa se raceasca. Se adauga lichiorul si se amesteca un pic compozitia.
Intr-un castron, se amesteca laptele praf, 150 gr nuca cocos si napolitana sfaramata in bucatele mici. Se adauga cate putin, untul topit si se amesteca pana se incorporeaza tot untul.
Se formeaza bilute mici care se tavalesc in nuca de cocos ramasa si se asaza in hartiute decorative.
No Comments