Pentru azi, as vrea sa va propun un dulce simplu, dar foarte aromat si cu un gust minunat.
Fara prea multe prezentari, va aduc in prim plan un mar copt, umplut cu afine, garnisit cu smantana si dulceata de fragute.
Pe scurt…o nebunie!
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 4 mere golden (din cele coapte bine,galbene, frumoase)
- afine
- 3-4 linguri smantana
- 3-4 lingurite zahar brut
- 3 -4 lingurite dulceata de fragute
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]
Merele se spala, se scobesc cotoarele si se presara afine in interior. Peste afine se presara cate o lingurita de zahar si se dau la cuptor pentru vreo 20 min.
Dupa ce s-au copt (se umfla putin) se scot, se presara cate o lingura generoasa de smantana peste ele si apoi o lingurita de dulceata de fragute.
Se servesc calde. Sunt o nebunie!
Puteti face orice combinatie doriti: cu scortisoara, cu frisca, cu nuci si miere, etc!
[/preparare]
Puteti face orice combinatie doriti: cu scortisoara, cu frisca, cu nuci si miere, etc!
9 Comments
Paula Gafitescu
5 decembrie 2012 at 6:59Laura, ce bunatati ai pregatit tu aici! Arata grozav! Pupici
Delicious Flavours
5 decembrie 2012 at 7:54Chiar ca sunt o nebunie aceste mere coapte! 😉
Pupici
DiaMar bucataria galbena
5 decembrie 2012 at 22:27Pai nu au cum sa nu fie o nebunie,arata super bine!Pup!
Flori
6 decembrie 2012 at 5:47Mmm! Sunt absolut delicioase merele umplute!!! Si eu fac des iarna:)
Sarbatori frumoase! 🙂
Buburuza Bubu
8 decembrie 2012 at 18:41Iarna si merele coapte!!!Mmmm Love It!!!
Violeta Bahna
13 decembrie 2012 at 19:22CE BINE ARATA,HMMM:D
Alina Vicu
19 decembrie 2012 at 5:37Laurici, atat de bine arata ca m-au trecut fiorii de pofta!
Haplea
21 decembrie 2012 at 19:37Ce mult imi plac merele coapte!!!
Haplea
24 decembrie 2012 at 9:28Craciun fericit cu bucate alese.La multi ani!