Faina de migdale este o nebunie, cei care au incercat-o, stiu ce spun, iar cei care nu au incercat-o, au ocazia acum sa o incerce cu niste fursecuri simple, dar tare bune la gust. Nu sunt fade, nu sunt uscate si se pastreaza bine mai multe zile…daca raman :))
Daca taiem zaharul, faina de grau, deja avem un fursec si gustos si sanatos.
Faina de migdale si cacaua fac toti banii in aceste fursecuri. Dau un gust tare bun, se fac rapid, ingredientele se amesteca usor si se pot savura la o cafea sau un ceai negru, cu ghimbir.
Eu le savurez in timp ce va scriu 🙂
Timp de preparare: 30 minute
Portii: 18 biscuiti
-[ingredients title=”Ingrediente”]
- 2 oua
- 2 banane foarte coapte (negre eventual)
- 50 gr unt moale
- 100 gr faina de migdale
- 100 gr fulgi ovaz
- 50 gr nuca de cocos
- 30 gr cacao neagra
- scortisoara
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]
Intr-un castron, punem bananele, ouale si untul.
Mixam intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam faina de migdale, nuca de cocos, fulgii de ovaz, cacaua si scortisoara. Amestecam cu o spatula pana se incorporeaza toate.
Pornim cuptorul la foc mediu.
Pregatim o tava cu hartie de copt. Formam cate un biscuite rotund si il asezam in tava.
Dam la copt, la foc mediu, aproximativ 15 minute. Scoatem si lasam la racit pe un gratar.
[/preparare]
2 Comments
TeoBucatar
17 martie 2015 at 18:12Ce bunatate avem aici!!!!
simonacallas
19 martie 2015 at 5:03Delicioase si dragalase fursecurile, felicitari!