Dragii mei, vă aduc vești grozave de la prietenii noștri de la Green Sugar.

Se dă startul celei mai incitante și motivante competiții de slăbit! Slăbit sănătos, așa ne promit prietenii noștri. Iar pentru ca să ne dovedească că iau în serios această provocare, au chemat alături o echipă de specialiști care să asigure tot suportul necesar participanților în această competiție!

Cine sunt aceștia?

Îndulcitorul numărul unu – Green Sugar, nutriționistul – Elsa Caragia, psihologul – Adriana Petrescu, antrenoarea – Eliza Luca și designerul – Catinca Roman. Așa-i că v-am stârnit interesul?

Așa că hands up toată lumea și haideți să vă înscrieți în competiție.

Formularul de înscriere se găsește aici: http://greensugar.ro/centimetrul-cu-zero-calorii/

Pe Facebook, găsiți pagina oficială aici: https://www.facebook.com/centimetrulcuzerocalorii/?fref=ts, așa că asigurați-va că dați like pentru a fi la curent cu toate informațiile legate de competiție!

Ca să vă conving și mai mult, vă șoptesc la ureche, dincolo de kilogramele topite, la final, vă așteaptă premii de senzație!

ETAPELE COMPETIȚIEI

– 1 – 10 octombrie – înscrierea participanților și completarea chestionarelor individuale de înscriere de către participanți;
– 10 octombrie – 20 decembrie – perioada de competiție, monitorizată de echipa Centimetrul cu Zero calorii;
– 23 decembrie – nominalizarea castigătorilor

PREMII

a) Premiul cel mare – o ținută realizată de designerul român Catinca Roman, cu elemente preferate de câștigător/câștigatoare.
b) Două premii secundare: coșuri de suplimente naturale, vitamine și minerale marca Laboratoarele Remedia.
c) Vouchere oferite de specialiștii campaniei (nutriționist, psiholog, antrenor fitness), pentru continuarea colaborării cu aceștia pe o perioadă de timp determinată.
d) Premii săptămânale de motivare, pe parcursul campaniei.

Succes tuturor și să auzim de bine!

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: ,
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Comentarii
Laura Nechita

Ma numesc Laura Nechita, mamica de Tero si Piersicutza (sarea si piperul vietii mele), gatesc cu drag si sper sa va placa ceea ce impartasesc cu voi!

Imi place sa prepar in special deserturi, insa prietenii stiu ca am o afinitate pentru saraturi si tot ce e picant.

M-as bucura sa stiu ca v-ar fi de ajutor o idee sau o reteta dintre cele gazduite in aceasta pagina, si la fel m-as bucura sa stiu ca reveniti cu drag aici. Ador provocarile culinare, si nu numai, imi place sa impartasesc din experienta mea si sa invat in continuare de la alti oameni pasionati de aceasta frumoasa indeletnicire!

Va astept cu drag!

Arhive