In plin sezon de rubarba si pofta fiindu-mi de ceva dulce, dar rapid, zilele trecute am pregatit acest Crumble cu rubarba, reteta fara zahar.
A fost gata intr-o jumatate de ora si, desi consum in mica parte deserturile pe care le pregatesc, de data aceasta, am savurat o portie intreaga.
Despre zmeura, numai de bine, iar alaturi de rubarba, m-am bucurat de un desert dulce-acrisor, dar fara pic de zahar. Mi-a fost alaturi si de aceasta data, indulcitorul natural Green Sugar. 🙂
Mai multe retete cu zmeura aici!
Ca si aluat, am preferat crumble-ul ca sa prepar desertul mai repede, dar imi place mult si textura lui faramicioasa.
Sunt necesare cateva ingrediente si o jumatate de ora la dispozitie, apoi puteti savura cu ochii inchisi acest Crumble cu rubarba si zmeura, reteta fara zahar.
Haideti sa vedeti cat de rapid si delicios va iesi in final!
Timp preparare: 40 minute Nr. portii: 2 Dificultate: usor
[ingredients title=”Ingrediente”]
- aluat:
- 50 gr unt
- un praf sare
- 2 plicuri (x 4 gr indulcitor Green Sugar)
- 80 gr faina de grau
- 2 lg faina de migdale
- baza fructe:
- 2 tije rubarba
- 100 gr zmeura (eu am avut congelata)
- 2 lgte Green Sugar gelifiant
- decor:
- fulgi de cocos
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]
Atentie: Se consuma doar tijele! Frunzele de rubarba NU SE CONSUMA, sunt toxice!
[/preparare]
No Comments