Dragi prieteni, abia asteptam sa va impartasesc reteta de panna cotta cu ciocolata alba si aroma de zmeura.
Imi place mult acest desert, va recomand si varianta cu jeleu de mango si portocala!
De data aceasta, sunt foarte incantata sa va spun ca nu am folosit nici zahar, nici gelatina. A iesit cea mai cremoasa si fina varianta de panna cotta pe care am avut ocazia sa gust!
Un deliciu care se poate oferi sub forma de martisor dulce! <3
Poate va intrebati, cum e posibil fara gelatina! Am folosit Green Sugar gelifiant, indulcitorul cu agar de la Green Sugar. S-a comportat foarte bine, s-a inchegat frumos. Si mai am o surpriza: am adaugat in compozitie si 2 lg cu ciocolata alba si aroma de zmeura, tot de la Green Sugar!
Sunt foarte incantata de cum a iesit si mi-as dori sa va pot oferi sa gustati! Un desert ultrarapid, din ingrediente putine si bune. Fara zahar, asa cum v-am spus deja :))
Sa va fie de folos!
Timp de preparare: 15 min Nr. portii: 2 Dificultate: usor
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 200 ml smantana lichida
- 100 ml lapte (optional)
- 2 lg ciocolata pudra Green Sugar
- 1 lg Green Sugar gelifiant
- 1 praf sare
- zmeura (optional)
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]
[/preparare]
No Comments