Asteptam cu nerabdare sa scriu si sa va impartasesc o bunatate de Pasca fina cu smantana, reteta fara zahar!
Sincer, este atat, dar atat de fina si de buna, incat nu cred ca ar putea cineva sa spuna: mie nu imi place!
In urma cu cativa ani, o prietena si colega ne aducea la birou aceasta pasca, pregatita in casa de catre mama ei. Toata lumea o lauda.
De curand, am vrut sa incerc si eu aceasta reteta si ma prezint azi in fata voastra cu rezultatul absolut de senzatie!
Reteta de inspiratie o gasiti aici.
Eu am adus mici modificari retetei. Pasca fina cu smantana, reteta fara zahar a iesit o mega deliciosenie!
Sunt tare recunoscatoare pentru ca mi-a fost impartasita aceasta reteta, dar si ingredientelor care s-au combinat atat de armonios si au dus la aceasta pasca fa-bu-los de gustoasa!
In loc de zahar, eu am folosit indulcitor pudra de la Green Sugar, si am aromatizat-o cu coaja de lamaie si indulcitor pudra cu aroma de vanilie, tot de la Green Sugar.
Haideti sa vedeti cum a iesit!
Timp preparare: 1,5 h Nr. portii: 15 Diametru forma copt: 26 cm Complexitate: medie
[ingredients title=”Ingrediente”]
- pt crusta:
- 400 gr biscuiti digestivi, fara zahar
- 100 gr unt topit
- umplutura:
- 1 kg smantana 25% grasime
- un praf sare
- 8 galbenusuri
- 5 – 6 lg indulcitor Green Sugar
- 1 lamaie
- 6 lg faina de grau
- 3 – 4 lg gris
- 8 albusuri
- pt pudrat:
- indulcitor pudra cu aroma de vanilie de la Green Sugar
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]
[/preparare]
No Comments