Zilele trecute am pregatit o Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Daca nu iti suna foarte convingator ovazul, eu iti recomand cu toata inima sa incerci aceasta reteta, apoi sa imi lasi impresiile tale. Garantez ca vei fi cucerit(a).
Iar daca iti spun ca a fost gata in 5 minute, probabil ca ti-am starnit deja atentia.
Mai multe retete pregatite la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Chiar a fost gata in 5 minute, fara a face caldura in bucatarie, dar mai ales fara a fi nevoie sa stau cu ochii pe ea.
Acest aparat de gatit sub presiune dispune de:
→ 4 moduri de preparare – gătit rapid (sub presiune), gatirea lentă, saute sau abur.
→ 8 setări rapide de gătit pentru o varietate de mese rapide și sănătoase, prin simplă atingere a unui buton.
→ Control digital cu o singură atingere cu capacitate de pornire programată.
→ Capac cu închidere etanș.
Mai multe despre acest aparat util gasiti aici >>>
Tim preparare: 5 min Nr. portii 4 Complexitate: usoara
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 200 gr fulgi de ovaz (integral)
- un praf de sare
- 650 ml lapte de migdale si nuca de cocos
- 30 gr fulgi mari de nuca de cocos
- 2-3 lg miere de albine
- fructe proaspete
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]
In vasul interior al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, se toarna laptele rece, se adauga un praf de sare. Se adauga fulgii de ovaz si fulgii de nuca de cocos.
Daca doriti ca budinca sa iasa mai lichida, suplimentati cantitatea de lapte cu inca 200 ml.
Se acopera cu capacul, acesta blocandu-se in pozitia inchis, apoi se inchide supapa de aburi.
Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.
Din meniu, se selecteaza functia Rice/Risotto si timpul de 5 min, cu presiune Low.
Se apasa tasta START/STOP, iar aparatul va incepe sa se incalzeasca, apoi va gati conform programului selectat.
Dupa terminarea programului, se deconecteaza aparatul de la curent si se asteapta sa se degaje aburul in mod natural.
Dupa 15-20 minute, cu ajutorul unui cleste de bucatarie, se deschide supapa de aburi, aceasta eliberand ce a mai ramas din aburul adunat in timpul gatirii.
Budinca se portioneaza in vase de ceramica, se garniseste cu miere si fructe proaspete.
Se poate consuma si calda si rece.
Sa va fie de folos!
[/preparare]
No Comments