Menu
Diverse

Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4.5 L DuraCeramic Hinged Lid Sauté

Din seria mancarurilor preferate de catre copiii mei, astazi va impartasesc reteta mea de Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4.5 L DuraCeramic Hinged Lid Sauté.

Le place ca nu are multe legume care sa alerge nestingherit prin farfurie, desi legumele dau savoare, insa de obicei, pun la fiert si bucati intregi de legume.

Am ales si de aceasta data sa folosesc slow cookerul din dotare, astfel ca va spun sincer, mai mult de 25 minute nu mi-a luat sa pregatesc ingredientele. Le-am asezat in vasul aparatului, l-am pornit si mi-am vazut de treaba.

Retete diverse la slow cooker

Slow cooker-ul Crock-Pot 4.5 L DuraCeramic Hinged Lid are un vas interior foarte destept, poti alege sa sotezi direct in el anumite ingrediente, inainte de a le pune la gatit, poti transfera vasul in cuptor daca doresti sa gratinezi sau sa rumenesti preparatul.

Mereu am spus ca merita investitia intr-un slow cooker, asa ca va indemn sa va achizitionati unul, mai ales ca sunt niste reduceri mari acum.

Mai multe detalii gasiti aici: http://bit.ly/2w7qpGr

Va poftesc la masa! Ciorba mea este chiar bio si chiar foarte gustoasa!

ciorba perisoare ciorba perisoare ciorba perisoare

Timp preparare: 6 h Nr. Portii: 6 Dificultate: medie

[ingredients title=”Ingrediente”]

  •  1,5 l apa
  •  un piept pasare de tara
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 1 radacina patrunjel
  • sare
  • condimente (dupa gust)
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 3 – 4 lg orez
  • 200 ml suc rosii
  • 400 ml bors natural
  • leustean/patrunjel verde tocat pt servit

[/ingredients]

[preparare title=”Mod de preparare”]

Pieptul de pui se toaca la masina de tocat.
Se curata si se spala legumele, mai putin telina. Ceapa se taie marunt, morcovul se rade marunt. Radacina de patrunjel se rade marunt.
Jumatate din legumele tocate se amesteca impreuna cu carnea, se adauga orezul spalat, putin ulei, sare si condimente dupa gust. Se adauga 2-3 lg apa rece. Se omogenizeaza compozitia de carne, apoi se formeaza perisoare.
Se conecteaza slow cooker-ul Crock-Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté la o sursa de curent.
Se toarna putin ulei in vasul aparatului.
Nota: vasul de gătit este potrivit pentru sotare, prăjire, rumenire sau prăjire rapida, astfel ca, se pot sota legumele inainte. Eu nu le-am sotat.
Se pun legumele ramase, apoi se toarna 1,5 l apa.
Se adauga sare, felia de telina si perisoarele. La final, se adauga sucul de rosii.
Se inchide capacul, apoi se seteaza optiunea high, cu durata 4-5 h de gatit.
Cu 30 minute inainte de expirarea timpului, se adauga borsul fierbinte.
Ciorba se serveste cu patrunjel sau leustean verde tocat si ardei iute, dupa preferinte.
Sa va fie de folos!

[/preparare]

   

   

 

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

    Leave a Reply

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.