Menu
Aluaturi / Dulciuri / Fara zahar / Fursecuri/ Biscuiti

Fursecuri Oua de Paste

Dragii mei, daca tot se apropie sarbatorile pascale, noi ne-am jucat cu aceste dragute fursecuri Oua de Paste, spre bucuria copiilor, atat a celor mici, cat si a celor mari :))))

De cand le-am vazut, am stiut ca trebuie sa le pregatim si noi. Au iesit tare fragede, aromate si gustoase.

Mai multe retete de fursecuri

Se fac usor, nu contin zahar si se topesc in gura.

Am folosit si de aceasta data Green Sugar Vanilie Bourbon, si au iesit cu aroma tare placuta.

Daca va hotarati sa faceti si voi aceste fursecuri Oua de Paste si vreti sa iasa frumos, trebuie sa le tineti la rece inainte de coacere.

Alaturi de pitici, va uram sarbatori cu bine si multa sanatate!

fursecuri fursecurifursecuri fursecuri

Timp preparare: 1 h Nr. portii: 25 Complexitate: medie

Ingrediente:

  • aluat:
  • 200 gr unt
  • un praf sare
  • 30 gr indulcitor Green Sugar Vanilie Bourbon
  • 380 gr faina de grau
  • un vrf cutit bicarbonat sodiu
  • 4 lg apa rece
  • coaja de lamaie bio
  • Pt umplut:
  • Gem catina fara zahar

Mod de preparare:

Untul moale, taiat cubulete si un praf de sare se spumeaza cu indulcitorul. Se adauga coaja de lamaie rasa, apoi faina cernuta cu bicarbonatul de sodiu.
Se amesteca bine, adaugandu-se cateva linguri de apa rece. Se framanta cat sa se omogenizeze, apoi se infoliaza si se pune la rece, in frigider, pentru 30 minute.
Dupa ce a stat la rece, se scoate, se portioneaza in doua. Se intinde fiecare bucata in strat subtire si egal, se decupeaza forme diferite.
Fursecurile se asaza intr-o tava prevazuta cu hartie de copt. Se pun in frigider timp de 20 minute.
Se scot apoi si se coc in cuptorul preincalzit, la 170 grade C, timp de 8-10 minute.
Sunt gata cand sunt foarte usor rumenite pe margine. Se scot pe un gratar de bucatarie si se lasa la temperat.
Se umplu cu gem de catina fara zahar sau dupa preferinte.
Sunt absolut delicioase, usor de facut si pe placul tuturor!
Sa va fie de folos!

No Comments

    Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.