Menu
Dulciuri / Fara zahar

Salam de biscuiti cu Green Velvet

 Salam de biscuiti cu Green Velvet, desertul copilariei, in varianta fara zahar, pregatit cu ciocolata Green Velvet de la Green Sugar.

Dincolo de faptul ca nu contine zahar, este si foarte, foarte gustoasa. De fapt, acest salam de biscuiti cu Green Velvet este cel mai gustos pe care l-am savurat.
Am folosit biscuiti fara zahar, boabe de cacao prajite, cacao naturala, miez de nuca usor rumenit si sosul delicios cu ciocolata. Un deliciu a iesit si va recomand sa incercati si voi acasta ciocolata. Este mega delicioasa.
Haideti sa vedeti cat de usor am pregatit acest salam de biscuiti cu Green Velvet.
salam biscuiti salam biscuitisalam biscuitisalam biscuiti
Timp preparare: 20 min Nr. portii: 12 Complexitate: medie

Ingrediente:

  • 250 gr biscuiti simpli, fara zahar
  • 50 gr miez nuca (usor coapta)
  • 200 ml smantana lichida
  • 160 gr ciocolata caramel Green Velvet
  • 1 lg boabe cacao prajite, macinate grosier
  • 2 lg cacao naturala
  • coaja portocala netratata
  • un praf sare
  • glazurat:
  • 50 gr ciocolata neagra Green Velvet

Mod de preparare:

Intr-un vas, se faramiteaza biscuitii, se adauga miezul de nuca (coapta in prealabil) rupt bucatele mici, un praf sare, boabele de cacao faramitate si coaja de portocala rasa.

Separat, se incalzeste pana la punctul de fierbere smantana lichida, apoi se ia de pe foc si se adauga ciocolata, amestecand continuu. Dupa ce s-a topit si s-a omogenizat, se toarna compozitia peste biscuiti.

Se amesteca bine cu o spatula ca sa se incorporeze toate ingredientele.

Se pregateste o hartie de copt, se presara un strat de cacao, apoi se asaza compozitia de biscuiti in forma de snur. Se niveleaza putin, apoi se ruleaza cu ajutorul hartiei de copt. Se ambaleaza frumos si se pune la frigider minim 2-3 ore.

Se glazureaza cu ciocolata neagra topita sau cu pudra de cacao neagra.

Este delicios si mult mai dietetic decat cu zahar.

Sa va fie de folos!

 

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

    Leave a Reply

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.