Menu
Dulciuri / Prajituri

Negresa cu crema de branza

Pentru azi, as vrea sa va prezint un alt desert foarte bun si sanatos chiar. O combinatie de negresa cu crema de branza. De-li-cioasaaa!

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 150 g unt
  • 125 g ciocolata neagra
  • 3 oua
  • 1 1/4 canite zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 canita faina alba
  • 1/4 canita cacao
  • 1/2 canita nuci taiate marunt
  • 750 gr crema de branza sau branza de vaci foarte cremoasa
  •  

    3/4 canita zahar

  •  

    1 zahar vanilat

  •  

    1/2 canita smantana foarte grasa

  •  

    3 oua

[/ingredients]

[preparare title=”Mod de preparare”]

Topiti untul si ciocolata intr-o oala, pana se omogenizeaza, apoi adaugati restul ingredientelor si amestecati bine, la fel, pana la omogenizare. Intr-o forma de copt (eu prefer forma de copt cu pereti detasabili)  adaugati amestecul obtinut. Coaceti cam 25 de minute la foc mediu (sau faceti proba scobitorii). Scoateti blatul din cuptor si lasati-l sa se racesca.

Amestecati crema de branza, zaharul, vanilia cu mixerul sa se incorporeze bine bine. Apoi adaugati smantana si amestecati, iar la sfarsit puneti si ouale si amestecati iar pana la omogenizare.

Turnati amestecul obtinut peste negresa racita si dati la cuptor cam 30 sau 40 de minute, pana se intareste crema de branza (pana face o crusta frumoasa si rumenita). Se da la frigider pana a doua zi, se scoate si puteti rade deasupra ciocolata neagra sau puteti orna cu un topping de ciocolata sau de caramel.

[/preparare]

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

    Leave a Reply

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.