Menu
Dulciuri / Fursecuri/ Biscuiti

Fursecuri de casa, cu marmelada si ciocolata

fursecuri de casa, cu marmelada si ciocolata

Dupa ce v-am aratat marmelada de portocale si mango fara zahar, iata ca a venit momentul sa va arat ce fursecuri de casa, cu marmelada si ciocolata am pregatit. Din nou, fara zahar.

Am folosit indulcitorul pudra Green Sugar.  La final le-am pudrat cu Green Sugar Vanilie Bourbon , cea mai frumoasa surpriza pe care am incercat-o la deserturi.

Haideti sa vedeti cat de usor se pregatesc si cat de gustoase ies aceste fursecuri de casa, cu marmelada si ciocolata, in varianta light, fara zahar!

fursecuri de casa, cu marmelada si ciocolata

fursecuri de casa, cu marmelada si ciocolata fursecuri de casa, cu marmelada si ciocolata

fursecuri de casa, cu marmelada si ciocolata

Timp de preparare: 1 h Nr. portii: 25 Dificultate: medie

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 200 gr faina alba de grau
  • 1 praf sare
  • 120 gr unt
  • 3 lg apa rece
  • 50 gr indulcitor pudra Green Sugar
  • marmelada de portocale
  • 150 gr nuca macinata (coapta in prealabil)
  • 100 gr ciocolata fara zahar
  • indulcitor Green Sugar vanilie de bourbon

[/ingredients]

[preparare title=”Mod de preparare”]

Untul rece si un praf de sare se pun intr-un castron. Se adauga indulcitorul si faina si se amesteca usor cu mana pana se obtine un aluat faramicios. Se adauga apa rece si se framanta pana la omogenizare. Nu framantati excesiv!
Aluatul se infoliaza si se pune la rece, timp de 30 minute.
Se porneste cuptorul, la 160 grade C.
Aluatul se scoate de la rece dupa cele 30 de minute. Se intinde in foaie subtire, se decupeaza forme diferite. Alegeti dupa cum doriti si va sunt pe plac.
Eu am facut serii diferite: fursecuri floare, potcoave si ghinde.
Se asaza intr-o tava prevazuta cu hartie de copt si se pun in cuptorul preincalzit, timp de 8-10 minute. Se scot apoi, se lasa la temperat. Va recomand sa nu le manevrati decat dupa ce s-au racit, fiind foarte fragede.
Odata racite, se umplu cu marmelada sau se glazureaza in ciocolata topita si tavalite prin nuca macinata.
Se depoziteaza in cutii din metal, se pastreaza perfect cel putin o saptamana, daca le tineti inchise ermetic si la rece.
Sunt absolut delicioase si foarte usor de facut, dar cel mai important, intr-o varianta fara zahar!
Sa va fie de folos!

[/preparare]

 

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

    Leave a Reply

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.