Dupa ce v-am aratat marmelada de portocale si mango fara zahar, iata ca a venit momentul sa va arat ce fursecuri de casa, cu marmelada si ciocolata am pregatit. Din nou, fara zahar.
Am folosit indulcitorul pudra Green Sugar. La final le-am pudrat cu Green Sugar Vanilie Bourbon , cea mai frumoasa surpriza pe care am incercat-o la deserturi.
Haideti sa vedeti cat de usor se pregatesc si cat de gustoase ies aceste fursecuri de casa, cu marmelada si ciocolata, in varianta light, fara zahar!
Ma numesc Laura Nechita, mamica de Tero si Piersicutza (sarea si piperul vietii mele), gatesc cu drag si sper sa va placa ceea ce impartasesc cu voi!
Imi place sa prepar in special deserturi, insa prietenii stiu ca am o afinitate pentru saraturi si tot ce e picant.
M-as bucura sa stiu ca v-ar fi de ajutor o idee sau o reteta dintre cele gazduite in aceasta pagina, si la fel m-as bucura sa stiu ca reveniti cu drag aici. Ador provocarile culinare, si nu numai, imi place sa impartasesc din experienta mea si sa invat in continuare de la alti oameni pasionati de aceasta frumoasa indeletnicire!
Va astept cu drag!