Dragii mei, am o reteta grozava pentru voi, marmelada de portocale si mango, fara zahar. Este delicioasa, perfecta pentru umplut fursecuri sau pentru savurat pe pat de paine prajita cu unt, alaturi de un ceai.
Nu va ascund faptul ca e usor migaloasa curatarea portocalelor de pielite, coaja, samburi, etc, dar va spun ca merita.
In loc de zahar, am folosit Green Sugar Gelifiant, indulcitor natural cu agar agar, ideal pentru prepararea dulcețurilor, gemurilor, marmeladelor din fructe. La final, veti vedea si ce fursecuri grozave am pregatit, dar mai ales cu ce le-am aromatizat.
Aceasta marmelada de portocale si mango, fara zahar este un deliciu, si, fie ca nu vreti sau ca nu aveti voie sa consumati zahar, eu va recomand sa incercati acest produs, doar ca sa va convingeti ca se pot face preparate gustoase si sanatoase, dar mai ales potrivite unei alimentatii speciale.
Timp preparare: 1 h Nr portii: 1 borcan 700 gr Dificultate: medie
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 700 gr pulpa portocale
- 1 fruct de mango, foarte bine copt
- 2 lg zeama de lamaie
- 120 gr Green Sugar gelifiant
- 1 plic indulcitor pudra cu aroma de vanilie
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]
[/preparare]
1 Comment