Din cateva ingrediente bune, puteti manca o delicioasa Friptura pui cu ceapa verde si rosii la slow cooker Crock-Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid.
Mai ales in aceasta perioada, in care mergem rar la piata sau la magazin si poate nu avem multe ingrediente la indemana, aceasta reteta este una perfecta. Iese o friptura super gustoasa, plina de savoarea legumelor, gatita fara batai de cap.
Eu sunt fan slow cooker datorita faptului ca mancarea gatita lent are o savoare speciala, mai ales daca aleg sa gatesc carne, tocane, legume. Ingredientele se gatesc bine, sunt patrunse, nu ai nevoie sa pazesti mancarea.
Mai multe retete la slow cooker
Slow cooker-ul Crock-Pot 4.5 L DuraCeramic Hinged Lid are un vas interior pe care il poti folosi si pe plita sau in cuptor, poti alege sa sotezi direct in el anumite ingrediente, inainte de a le pune la gatit, poti transfera vasul in cuptor daca doresti sa gratinezi sau sa rumenesti preparatul.
Mereu am spus ca merita investitia intr-un , asa ca va indemn sa va achizitionati unul, mai ales ca sunt niste reduceri mari acum.
In general, eu il pregatesc de seara, asez ingredientele in vas, iar aparatul gateste cateva ore, iar a doua zi pranzul e la marele fix servit.
Mai multe detalii gasiti aici:
Va invit sa vedeti cat de usor am pus slow cookerul la treaba si cum a iesit!
Timp preparare: 8,5 h Nr. Portii: 4 Complexitate: medie
Ingrediente:
- pulpele si aripile de la un pui
- 3-4 legaturi ceapa verde
- 150 gr rosii cherry
- 50 ml ulei de floarea soarelui
- 1 capatana usturoi /usturoi verde
- sare +condimente friptura
- optional:
- 50 ml vin alb
Mod de preparare:
Carnea de pui se portioneaza, se condimenteaza bine, dupa gust.
Ceapa verde, usturoiul si rosiile se curata, apoi se spala bine.
Slow cookerul Crock-Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid se conecteaza la o sursa de curent.
In vasul duraceramic al aparatului de gatit, se pune putin ulei, usturoiul presat usor.
Avantajul acestui slow cooker vasul duraceramic pe care il poti folosi si pe o plita, astfel incat sa poti rumeni, sota, praji inainte ingredientele.
Asadar, vasul se asaza pe plita, se rumeneste carnea pe toate partile, apoi se adauga cateva rosii presate sau taiate in jumatati. Cand s-au rumenit bine, vasul se transfera in slow cooker.
Ceapa verde se toaca marunt. Se adauga peste friptura, restul de rosii, se amesteca putin cu o spatula din lemn.
Optional, se poate adauga putin vin alb. Eu am pus pentru fragezime, fiind pui de curte. Se mai adauga un praf de sare, condiment, etc.
Se inchide capacul, selecteaza functia low si se lasa la gatit aproximativ 8 h.
A iesit o friptura extrem de gustoasa si frageda.
Sa va fie de folos!
No Comments