Menu
Rețete cu carne / Vita

Friptura de vita cu galbiori si gnocchi la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

Astazi va fac pofta cu Friptura de vita cu galbiori si gnocchi la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot.

Desi am ales pulpa de vita, a iesit o friptura frageda, foarte gustoasa, dintr-o carne bine marinata si gatita perfect cu ajutorul noului meu Multicooker.

Mai multe retete CrockPot

Am ales ca si garnitura niste galbiori proaspeti si niste gnocchi rapizi, pregatiti in casa.

V-am mai spus ca eu sunt fan mancaruri gatite la CrockPot, iar aceasta Friptura de vita cu galbiori si gnocchi la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot a fost pe gustul tuturor din familie.

Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot ofera mai multe functii. Se pot alterna in timpul gatirii: gătire la aburi, coacere, rumenire, gătire slow și sauté.

Daca iti face cu ochiul (si crede-ma ca merita) si te decizi sa iti cumperi unul, pana pe 31 august 2020, poti folosi codul Crockpot10 si beneficiezi de 10% extra reducere.

Mai multe detalii despre acest Multicooker 5in1 Digital CrockPot

Va invit sa cititi reteta si va astept cu impresii!

friptura vita friptura de vita friptura vita friptura vita

friptura vita

Timp preparare: 1 h Nr. portii: 4 Complexitate: medie

Ingrediente:

  • 800 gr pulpa feliata vita, marinata in sos de piper
  • 400 gr galbiori proaspeti
  • sare
  • 1 ceapa rosie
  • ulei de masline
  • 150 ml bere neagra
  • 3 lg sos soia
  • Gnocchi:
  • 3-4 cartofi albi
  • 1 ou (optional)
  • 150 gr faina
  • sare
  • condimente

Mod preparare:

Mai intai, se fierb cartofii in coaja. Odata fierti, se curata, se paseaza fin, apoi se amesteca cu oul batut, sarea, condiment dupa gust (recomand nucsoara), apoi se incorporeaza faina. Aluatul obtinut se pune la rece.
Multicookerul 5in1 Digital Crock-Pot se conecteaza la o sursa de curent.
Se selecteaza functia Saute/ Brown, durata 10 min.
In vasul Multicookerului se pun 2-3 linguri ulei si un praf de sare.
Se adauga feliile de vita, se rumenesc pe ambele parti, apoi se scot pe o farfurie.
Urmeaza ceapa rosie taiata Julien, se lasa 30 secunde la rumenit, apoi se toarna in vas berea neagra, sosul de soia.
Se adauga inapoi carnea, galbiorii, un praf de sare, condiment dupa gust.
Se acopera cu capacul, apoi se selecteaza functia Saute/ Brown si durata 30 minute.
Dupa terminarea programului, acesta va comuta pe functia de pastrare la cald.
Aluatul de gnocchi se scoate de la rece. Se formeaza gnocchi dupa gust si se fierb in apa clocotita cu sare.
Friptura de vita se serveste cu galbiori si gnocchi de casa. O mancare grozava!
Sa va fie de folos!

 

   

 

 

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

    Leave a Reply

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.