De curand mi-am rasfatat familia cu aceste dragalase Bomboane Raffaello cu Green Sugar, un dulce simplu si tare gustos, foarte apreciat.
Din cateva ingrediente relativ simple si la indemana, se pot pregati niste dulciuri tare bune.
Am incercat si varianta cu lichior de cocos la interior, foarte bune la gust de altfel.
De aceasta data, am folosit Green Sugar, salvarea mea atunci cand e nevoie sa prepar dulciuri fara zahar. In cazul in care vreti sa folositi varianta Premium, trebuie injumatatita cantitatea de indulcitor, avand putere dubla de indulcire.
Sunt delicioase si usor de facut, le puteti pregati impreuna cu copiii, ai mei mi-au dat bucurosi o mana de ajutor.
Sper sa va placa si voua la fel de mult!
Timp preparare: 30 min Nr. portii: 30 Complexitate: medie
Ingrediente Bomboane Raffaello cu Green Sugar:
- 150 gr unt nesarat (alegeti un unt bun)
- un praf sare
- 120 gr Green Sugar pudra sau 60 gr GS Premium
- 50 ml apa de cocos
- 50 – 70 gr fulgi de nuca de cocos
- 250 gr lapte praf neindulcit
- 1 lamaie coaja netratata
- 50 gr migdale crude
- in plus:
- 100 gr nuca de cocos
Mod de preparare Bomboane Raffaello cu Green Sugar:
Aceste bomboane Raffaello cu Green Sugar se pregatesc foarte usor, astfel ca e nevoie sa aveti pregatite la indemana toate ingredientele.
Migdalele se hidrateaza minim o ora in apa calduta. Se curata usor de coaja, apoi se pun intr-o tava cateva minute la cuptor ca sa se coaca. Atentie, sa nu se arda!
Intr-un vas, se pun untul moale, un praf de sare, indulcitorul si apa de cocos. Se adauga coaja de lamaie.
Coaja de lamaie intensifica aroma nucii de cocos, conferindu-i o aroma speciala.
Se mixeaza spuma pana devine cremoasa compozitia. Se adauga laptele praf, apoi fulgii de cocos. Se amesteca bine pana se obtine un aluat dens, maleabil si omogen.
Se formeaza bilute de marime potrivita, in mijlocul carora se adauga cate o migdala, apoi se tavalesc prin nuca de cocos.
Pentru un plus de savoare, se pot coace usor fulgii de cocos, dar cu atentie, sa nu isi schimbe culoarea.
Se asaza pe un platou si se tin la rece pana in momentul servirii.
Sunt moi si cremoase, perfecte pentru orice moment al zilei.
Un desert simplu, fara zahar. Sa va fie de folos!
No Comments