Menu
Dulciuri / Fursecuri/ Biscuiti

Nutellotti – biscuiti rapizi cu nutella

Ii stiu de mult, dar pana azi nu am facut acesti Nutellotti – biscuiti rapizi cu nutella, dar ma bucur ca i-am pregatit, sunt deliciosi.

Se fac atat de usor si ies atat de buni la gust, incat probabil ca ii voi face des. Baietii au spus ca sunt deliciosi. Ii cred, avand in vedere ca ei sunt topiti dupa nutella. :)))

Sunt necesare 3 ingrediente principale, nucile sau alunele sunt optionale.

Sper sa va faca si voua cu ochiul acesti Nutellotti – biscuiti rapizi cu nutella si sa ii pregatiti.

Mai multe retete fursecuri- biscuiti.

Sa va fie de folos!

 

Timp preparare: 20 minute Nr. portii: 20 Complexitate: minima

Ingrediente Nutellotti – biscuiti rapizi cu nutella:

  • 180  gr nutella
  • 1 ou
  • 135 gr faina de grau 000
  • in plus:
  • miez nuca
  • 100 gr nutella

Mod de preparare:

Pune intr-un castron nutella. Adauga un ou si amesteca energic pana se omogenizeaza. Pune faina si amesteca pana obtii un aluat lucios si omogen. Nu mai adauga faina, vrem sa ramana fragezi.

Pune aluatul in folie alimentara si pune-l la rece pentru 20 minute.

Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.

Scoate aluatul de la rece si formeaza-l sub forma de bile aproximativ egale, apoi asaza-le in tava. Preseaza-le usor in mijloc cu degetul mare sau cu o forma astfel inca sa formezi un locas. Cu ajutorul unui poche, pune putina nutella in locasul format si adauga cate o bucatica de miez de nuca. Pune tava la rece pana cand preincalzesti cuptorul.

Coace biscuitii in cuptorul preincalzit, la 170 grade C, timp de 10-12 minute. Dupa coacere, scoate tava din cuptor si lasa biscuitii la racit.

Sunt deliciosi, iar daca sunteti fani cafea, incercati combinatia.

No Comments

    Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.