Menu
Paste

Paste rasfatate in sos de branzeturi

Reteta urmatoare are ca punct de plecare retetele de paste cu branza ale lui Vladut, carismaticul bucatar de la emisiunea Neata, de pe Antena1.
Ne plac pastele, insa de cele mai multe ori, combinatiile cele mai simple sunt si cele mai gustoase!
Astazi, musai sa impartasesc si voua asa bunatate si cred ca veti pati ca mine, veti repeta aceasta reteta de cateva ori :))))
Asadar, incingeti o tigaie, puneti la fiert niste apa si fiti gata de aventura culinara ce va gadila simturile si va da o satisfactie burticii :))))


 

[ingredients title=”Ingrediente”]

    • 400 gr paste (eu am folosit gnocchi)
    • 200 gr cascaval
    •  50 gr branza cheddar
    • 200 ml smantana
    • 200 gr iaurt grecesc
    • 200 gr bacon
    • sare
    • piper cu lamaie

[/ingredients]

[preparare title=”Mod de preparare”]

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg ulterior.


Cascavalul se taie cubulete. Baconul se taie fasii subtiri ca sa iasa crocant.
Se pregateste o tigaie. Se rumeneste baconul. Se adauga smantana, iaurtul si se amesteca sa se omogenizeze. Cand este fierbinte compozitia, se adauga cascavalul. Se amesteca in continuare.

Dupa ce compozitia  a devenit omogena, se ia de pe foc si se toarna peste pastele scurse. Se amesteca usor.
Se presara piper cu lamaie, se rade branza cheddar si se servesc fierbinti.
Grozave! Absolut grozave!

[/preparare]

 

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments

  • DiaMar bucataria galbena
    30 noiembrie 2015 at 17:19

    Apetisante,nu gluma.Si eu nu sunt fan paste.

    Reply
  • Laura Nechita
    30 noiembrie 2015 at 20:13

    Mihaela, fac o portie special pentru tine! :)))) Te pup cu dor!

    Reply
  • Maria Udrea
    1 decembrie 2015 at 6:49

    Tare bune sunt sosurile cu branzeturi! muah!

    Reply
  • Laura Nechita
    1 decembrie 2015 at 8:57

    Merisor, prima data cand incerc, ca prea bine aratau la Vladut :))))) Muaah!

    Reply

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.