Menu
Diverse

Concurs aniversar Green Sugar – 6 ani dulci si sanatosi

Dragii mei, mă bucur să vă aduc vești bune și dulci.
Prietenii noștri de la Green Sugar aniversează 6 ani frumoși, ocazie cu care le urez și eu La mulți ani sanatoși și dulci!
Iată, 6 ani în care au îndulcit sănătos și au oferit o alternativă naturală la zahărul cel caloric. Eu am încercat acest zahăr verde încă de acum câțiva ani, chiar veți găsi pe blog și câteva rețete cu îndulcitor natural.

Este alternativa naturala la zahăr, cu 0 calorii, 0 indice glicemic, stabil la preparare termică, congelare, etc.

Producătorul, Laboratoarele Remedia, este unul autohton ceea ce este chiar încurajator, și iată că aniversează 25 de ani de activitate.
Desigur, pe lângă brandul lor propriu, Green Sugar, producătorul oferă o gamă variată de suplimente naturale, certificate și produse în condiții de înaltă calitate!

Așadar, prietenii noștri împărtășesc cu noi bucuria aniversării lor dulce și ne provoacă la un concurs dulce și captivant!

Premii: 

 Condiții de participare:

Să distribuiți această postare pe Facebook.

Pe site-ul Laboratoarele Remedia găsiți gama lor de produse, și vă îndemn să aruncați o privire asupra produselor și să îmi lăsați un comentariu la această postare, pe blog, în care să îmi spuneți ce produs v-ar plăcea să încercați sau pe care l-ați folosit deja și a devenit preferatul vostru!

Durata concursului:

Perioada de înscrieri 23-30 septembrie 2016. Desemnarea câștigătorului se va face prin random.org și va fi anunțat aici și pe pagina de FB, în data de 1 octombrie 2016. Premiile se vor expedia doar pe teritoriul României, în termen de 3 zile de la comunicarea datelor de contact ale câștigătorului.

Baftă tuturor participanților! Vă aștept în număr cât mai mare!

Later edit: Conform extragerii random, numele câștigătorului este Virginia Dârdală. Felicitări și mulțumesc tuturor participanților!

ciocolata-calda-green-sugar-2-520-1 green-sugar-20-stick green-sugar-dropsuri-cafea

 

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

    Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.