Dragii mei, mă bucur să vă aduc vești bune și dulci.
Prietenii noștri de la Green Sugar aniversează 6 ani frumoși, ocazie cu care le urez și eu La mulți ani sanatoși și dulci!
Iată, 6 ani în care au îndulcit sănătos și au oferit o alternativă naturală la zahărul cel caloric. Eu am încercat acest zahăr verde încă de acum câțiva ani, chiar veți găsi pe blog și câteva rețete cu îndulcitor natural.

Este alternativa naturala la zahăr, cu 0 calorii, 0 indice glicemic, stabil la preparare termică, congelare, etc.

Producătorul, Laboratoarele Remedia, este unul autohton ceea ce este chiar încurajator, și iată că aniversează 25 de ani de activitate.
Desigur, pe lângă brandul lor propriu, Green Sugar, producătorul oferă o gamă variată de suplimente naturale, certificate și produse în condiții de înaltă calitate!

Așadar, prietenii noștri împărtășesc cu noi bucuria aniversării lor dulce și ne provoacă la un concurs dulce și captivant!

Premii: 

 Condiții de participare:

Să distribuiți această postare pe Facebook.

Pe site-ul Laboratoarele Remedia găsiți gama lor de produse, și vă îndemn să aruncați o privire asupra produselor și să îmi lăsați un comentariu la această postare, pe blog, în care să îmi spuneți ce produs v-ar plăcea să încercați sau pe care l-ați folosit deja și a devenit preferatul vostru!

Durata concursului:

Perioada de înscrieri 23-30 septembrie 2016. Desemnarea câștigătorului se va face prin random.org și va fi anunțat aici și pe pagina de FB, în data de 1 octombrie 2016. Premiile se vor expedia doar pe teritoriul României, în termen de 3 zile de la comunicarea datelor de contact ale câștigătorului.

Baftă tuturor participanților! Vă aștept în număr cât mai mare!

Later edit: Conform extragerii random, numele câștigătorului este Virginia Dârdală. Felicitări și mulțumesc tuturor participanților!

ciocolata-calda-green-sugar-2-520-1 green-sugar-20-stick green-sugar-dropsuri-cafea

 

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: , ,
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Comentarii
Laura Nechita

Ma numesc Laura Nechita, mamica de Tero si Piersicutza (sarea si piperul vietii mele), gatesc cu drag si sper sa va placa ceea ce impartasesc cu voi!

Imi place sa prepar in special deserturi, insa prietenii stiu ca am o afinitate pentru saraturi si tot ce e picant.

M-as bucura sa stiu ca v-ar fi de ajutor o idee sau o reteta dintre cele gazduite in aceasta pagina, si la fel m-as bucura sa stiu ca reveniti cu drag aici. Ador provocarile culinare, si nu numai, imi place sa impartasesc din experienta mea si sa invat in continuare de la alti oameni pasionati de aceasta frumoasa indeletnicire!

Va astept cu drag!

Arhive