Deseori ne raman albusuri de la diverse preparate, asa ca eu le-am folosit sa pregatesc o prajitura din albusuri, cu nuca de cocos si marmelada de portocale.
Sincer, nu credeam la inceput sa iasa atat de buna, insa va spun la fel de sincer, voi repeta cu siguranta reteta. Am facut o portie mica, in tava mica, insa data viitoare va fi mai mare.
Aceasta prajitura din albusuri, cu nuca de cocos si marmelada de portocale se prepara atat de usor, dar va recomand sa o portionati a doua zi. Va fi… de senzatie, mai ales daca va plac prajiturile pufoase si cremoase.
Si va mai spun ceva: am inlocuit zaharul cu indulcitor pudra de la Green Sugar si am folosit marmelada pregatita in casa. Asadar, o prajitura usoara si dietetica.
Sa va fie de folos!
Ma numesc Laura Nechita, mamica de Tero si Piersicutza (sarea si piperul vietii mele), gatesc cu drag si sper sa va placa ceea ce impartasesc cu voi!
Imi place sa prepar in special deserturi, insa prietenii stiu ca am o afinitate pentru saraturi si tot ce e picant.
M-as bucura sa stiu ca v-ar fi de ajutor o idee sau o reteta dintre cele gazduite in aceasta pagina, si la fel m-as bucura sa stiu ca reveniti cu drag aici. Ador provocarile culinare, si nu numai, imi place sa impartasesc din experienta mea si sa invat in continuare de la alti oameni pasionati de aceasta frumoasa indeletnicire!
Va astept cu drag!