Astazi, va aduc o idee grozava de pranz, gata in 15 minute maxim, Salata de paste cu legume si mozzarella.
Culoare, gust si vitamine!
Haideti sa vedeti ce simplu si rapid m-am descurcat!
Timp preparare: 20 min Nr. portii: 4 Complexitate: medie
Ingrediente:
-
- 250 gr paste penne
- 7-8 mini mozzarella
- 7-8 rosii cherry
- o mana masline negre
- 3 linguri porumb dulce
- cateva fire baby spanac
- sare
- 2-3 linguri ulei de masline
- 2-3 fasii subtiri parmezan
- oregano macinat
Mod de preparare:
Mai intai, punem la fiert pastele, in apa fierbinte, cu un pic de sare. Lasam la fiert conform instructiunilor. Le strecuram si le trecem sub un jet de apa rece. Ideal ar fi sa puneti o lingura de ulei la fiert, astfel nu se vor lipi intre ele.
Spalam rosiile, spanacul.
Luam un vas mare, asezam pastele. Presaram un pic de sare. Asezam peste ele, rosiile, mozzarella, maslinele, porumbul si frunzele de spanac.
Turnam un pic de ulei masline si presaram un pic de oregano, 2-3 fasii de parmezan si servim. Daca mai doriti, mai presarati un praf de sare.
Este o salata incredibil de buna si de satioasa!
Va recomand cu toata inima sa o incercati
3 Comments
Maria Udrea
12 aprilie 2014 at 12:58Vaaaaai, ce pofta mi-ai facut! Cat de bine arata, ce poze clare!!!! :X Muah!
Laura Nechita
15 aprilie 2014 at 14:14Merisor, a fost tare buna! Chiar foarte buna! Muaah!
simonacallas
25 martie 2015 at 6:34Asa o salata fresh si colorata e fix pe gustul meu 🙂 Minunata, brava!