Ca un iubitor de peste ce sunt, astazi va impartasesc reteta mea de Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Macroul este un peste accesibil, iar sosul de rosii cu masline, foarte gustos si potrivit pestelui in general.Am apelat la Multicooker-ul Crock-Pot® Express cu gătire sub presiune si as vrea sa va spun cu mana pe inima, totul a fost gata in 10 minute. Perfect pentru pranz, mai ales cand nu vrei sa petreci ore gatind, dar si supraveghind mancarea.

ALTE RETETE LA MULTICOOKER CROCK-POT EXPRESS

Multicooker-ul Crock-Pot® Express cu gătire sub presiune dispune de patru moduri de gătit sub presiune cu ajutorul cărora vei petrece mai puțin timp în bucătărie. Aparatul de gătit prepară în același vas mai multe tipuri de ingrediente.

Oferta actuala si mai multe informatii utile despre acest aparat, gasiti aici »» http://bit.ly/2CJ6HRs

Acum va invit sa cititi reteta mea de Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, si sa vedeti rezultatul din poze.

 

Timp preparare: 20 min Nr. portii: 4 Complexitate: medie

Ingrediente

  • 4 -5 buc macrou
  • sare
  • 50 gr masline kalamata
  • 100 gr rosii cherry
  • 400 ml passata rosii
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • optional:
  • pudra de chilli
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pestele se curata si se portioneaza, se pudreaza cu sare.
Rosiile si ceapa verde se spala. Ceapa se taie rondele marunte.
Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.
Se desface capacul si se pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Se apasa BROWN/SOTE, se seteaza timpul 10 minute si se apasa START/STOP.
Se adauga ceapa verde si cateva rosii. Se adauga si pestele, maslinele, restul de rosii cherry.
Cand pestele este rumenit, se adauga in oala sosul de rosii, un praf de sare, pudra de chilli si se inchide capacul.
Se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe LOW si timpul pentru 10 de minute.
Se verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa SEAL/CLOSE si se apasa butonul START/STOP.
Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se elibereaza aburii si se lasa 10-15 minute, apoi se desface capacul cu grija, folosind o manusa de bucatarie.
Pestele s-a gatit grozav, iar sosul este absolut delicios! Se poate garnisi cu patrunjel verde proaspat tocat.
Sa va fie de folos!

 

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: , , , , , , ,
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Comentarii
Laura Nechita

Ma numesc Laura Nechita, mamica de Tero si Piersicutza (sarea si piperul vietii mele), gatesc cu drag si sper sa va placa ceea ce impartasesc cu voi!

Imi place sa prepar in special deserturi, insa prietenii stiu ca am o afinitate pentru saraturi si tot ce e picant.

M-as bucura sa stiu ca v-ar fi de ajutor o idee sau o reteta dintre cele gazduite in aceasta pagina, si la fel m-as bucura sa stiu ca reveniti cu drag aici. Ador provocarile culinare, si nu numai, imi place sa impartasesc din experienta mea si sa invat in continuare de la alti oameni pasionati de aceasta frumoasa indeletnicire!

Va astept cu drag!

Cook & Play
Arhive