Menu
Pește

Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot

Ca un iubitor de peste ce sunt, astazi va impartasesc reteta mea de Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot.

Macroul este un peste accesibil, iar sosul de rosii cu masline, foarte gustos si potrivit pestelui in general.Am apelat la Multicooker-ul Crock-Pot® Express cu gătire sub presiune si as vrea sa va spun cu mana pe inima, totul a fost gata in 10 minute. Perfect pentru pranz, mai ales cand nu vrei sa petreci ore gatind, dar si supraveghind mancarea.

ALTE RETETE LA MULTICOOKER CROCK-POT EXPRESS

Multicooker-ul Crock-Pot® Express cu gătire sub presiune dispune de patru moduri de gătit sub presiune cu ajutorul cărora vei petrece mai puțin timp în bucătărie. Aparatul de gătit prepară în același vas mai multe tipuri de ingrediente.

Puteti pregati aceasta reteta si la cuptor, urmand etapele explicate la modul de preparare.

Acum va invit sa cititi reteta mea de Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot si sa vedeti rezultatul din poze.

 

Timp preparare: 20 min Nr. portii: 4 Complexitate: medie

Ingrediente:

  • 4 -5 buc macrou
  • sare
  • 50 gr masline kalamata
  • 100 gr rosii cherry
  • 400 ml passata rosii
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • optional:
  • pudra de chilli
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

Pestele se curata si se portioneaza, se pudreaza cu sare.
Rosiile si ceapa verde se spala. Ceapa se taie rondele marunte.
Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.
Se desface capacul si se pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Se apasa BROWN/SOTE, se seteaza timpul 10 minute si se apasa START/STOP.
Se adauga ceapa verde si cateva rosii. Se adauga si pestele, maslinele, restul de rosii cherry.
Cand pestele este rumenit, se adauga in oala sosul de rosii, un praf de sare, pudra de chilli si se inchide capacul.
Se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe LOW si timpul pentru 10 de minute.
Se verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa SEAL/CLOSE si se apasa butonul START/STOP.
Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se elibereaza aburii si se lasa 10-15 minute, apoi se desface capacul cu grija, folosind o manusa de bucatarie.
Pestele s-a gatit grozav, iar sosul este absolut delicios! Se poate garnisi cu patrunjel verde proaspat tocat.
Sa va fie de folos!

   

 

No Comments

    Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.