Menu
Băuturi

Pumpkin Spice Cappuccino – varianta homemade

Fie ca iubiti sau nu dovleacul, fie ca va place cafeaua sau nu, va recomand sa incercati macar o data in viata acest Pumpkin Spice Cappuccino – varianta homemade!

Este o bautura pe baza de cafea si lapte, un cappuccino cu piure sau sirop de dovleac. Nu, nu, va rog sa nu va strambati. Nici nu stiti cat de gustoasa poate fi!

Cine a incercat vestita bautura cu dovleac de la o cafetarie renumita, stie despre ce vorbesc. Este o bautura care efectiv iti alinta simturile si papipele din gura si din suflet.

Mai multe retete cu cafea

Dovleacul a fost condimentat dupa gustul meu propriu, dar voi puteti adapta gustului vostru. Am folosit zahar cu melasa, scortisoara, cuisoare, anason, etc.

Am pregatit un cappuccino spumos cu ajutorul Prima Latte de la Breville, un espressor tare harnic si frumos, dupa cum puteti vedea in poze.

Haideti sa vedeti cum am pregatit acest Pumpkin Spice Cappuccino – varianta homemade!

cappuccino cappuccino

Timp preparare: 20 min Nr. portii: 1 Dificultate: usor

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 200 ml lapte integral, rece
  • 50 ml espresso
  • 200 gr dovleac placintar
  • 80 gr zahar brun cu melasa
  • 30 ml apa
  • Condimente:
  • scortisoara, cuisoare, anason, cardamom, etc

[/ingredients]

[preparare title=”Mod de preparare”]

Pentru inceput se curata dovleacul, se taie cuburi si se pune la fiert, cu 30 ml de apa, zaharul cu melasa, condimente dupa preferinte.
Odata gatit dovleacul, se paseaza cu ajutorul unui blender.
Intr-o cana termorezistenta, se toarna cateva linguri cu piure de dovleac.
Cu ajutorul espressorului Prima Latte de la Breville, se pregateste un cappuccino dublu direct peste piureul de dovleac.
Se garniseste cu condimente si se amesteca inainte de a-l savura.
Este un deliciu!
Sa va fie de folos!

[/preparare]

  dovleac

 

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

    Leave a Reply

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.