Menu
Porc / Rețete cu carne

Reteta de sarmale cu varza la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot

Abia asteptam sa va impartasesc aceasta Reteta de sarmale cu varza la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot.

Dupa cum stiti, sunt fan al stilului de gatit slow cooking, iar noul Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot este foarte util.
Mai multe retete Crock Pot
Incapator, cu o capacitate de 5,6 l, ideal pentru 6 persoane, cu vas interior din ceramica, acest slow cooker este visul oricarei gospodine.
Poate ca va veti intreba ce are special acest slow cooker?
Dispune de functia TimeSelect, gratie careia slow cooker-ul programează automat timpul optim de gătire în funcție de tipul alimentelor, timpul dorit, dar și cantitate.
Prin funcția Schedule Meal, poți programa când să fie gata masa cu până la 12 ore în avans. Eu le-am pregatit si am programat sa le gateasca peste noapte. Dimineata erau gata, iar la pranza copiii le-au mancat calde.
Super, nu-i asa?
Mai multe despre acest minunat slow cooker, gasiti aici >>> https://bit.ly/3gSIECc
Acum, haideti sa vedeti ce sarmale bune a gatit ajutorul meu in bucatarie!
Reteta de sarmale cu varza la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot a fost printre cele mai reusite.

sarmale la slow cooker sarmale la slow cooker sarmale la slow cooker sarmale la slow cooker

 

Durata gatire: 8 h Nr. portii: 8 Complexitate: medie
Ingrediente:
  • 1,5 kg carne porc
  • 0,5 kg piept de porc fara os
  • 100 gr orez
  • 1 buc costita cu os, afumata
  • 2-3 cepe mari
  • 2 morcovi
  • cimbru verde
  • cimbru uscat
  • sare, boia afumata, condimente dupa gust
  • piper
  • varza murata
  • 200 ml suc de rosii
  • 1,5 l apa
Mod de preparare:

Se pregatesc ingredientele.

Carnea se toaca la robot. Legumele se curata si se spala, apoi se toaca marunt, morcovii se rad marunt.
Orezul spalat in cateva ape se adauga peste carne, apoi urmeaza legumele maruntite.
Se adauga condimentele, sarea (atentie sa nu folositi multa fiindca varza murata contine multa sare).
Se amesteca bine compozitia de carne, apoi se lasa o jumatate de ora la rece.
Foile de varza murata se portioneaza. Se umplu cu carne si se formeaza sarmale. Partile mai tari de la varza se toaca marunt.

In vasul aparatului Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot, se asaza un strat de varza tocata, 1-2 crengute cimbru verde. Se asaza un strat de sarmale, se pun cateva oase afumate, un strat de varza si putin suc de rosii. Se continua astfel pana se umple vasul. Se incheie cu un strat de varza taiata marunt, crengute de cimbru si boia afumata, restul de suc de rosii.
Peste sarmale se toarna apa rece pana la nivelul maxim indicat in interiorul vasului.
Se acopera cu capacul.
Vasul se conecteaza la o sursa de curent. Din meniul aparatului, se programeaza ora de pornire sau se seteaza durata de gatire 8 h, cu functia Low.
Aparatul va incepe sa gateasca, apoi dupa incheierea programului, va trece automat pe functia de pastrare la cald.
Sa va fie de folos!

 

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

    Leave a Reply

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.