Toate s-au impletit perfect in aceasta reteta. De dieta, de post si tare gustoasa :)))
Ca imi place varza murata, se stie, dar o prefer si pregatita la cuptor sau scazuta. Important este ce condimente adaugam si gustul in care o preferam. Eu o prefer cu mult cimbru si multa boia afumata.
Am adaugat niste ingrediente din camara, si anume, rosii uscate cu masline si usturoi, am apelat din nou la Crock-Pot ca sa iasa mancarea gatita lent si bine si mi-am vazut de treaba.
[ingredients title=”Ingrediente”]
-
- 1 varza murata potrivita
- 4 linguri de ulei de floarea soarelui
- 1 lingura cimbru uscat
- 1 vrf cutit chimen macinat
- rosii uscate din conserva, cu masline verzi si usturoi
- 1 lingurita boia afumata
- 1 fir praz
- ardei iute
- piper
[/ingredients]
[preparare title=”Mod de preparare”]
Pregatim aparatul si il conectam la priza.
Varza o tocam marunt, in functie de cum ne place sau dupa cum reusim.
In vasul aparatului Crock-Pot turnam cateva linguri de ulei. Adaugam varza tocata si scursa de zeama.
Presaram mult cimbru, paprika afumata, chimen. Taiem rondele un ardei verde si unul rosu, un fir de praz. Adaugam peste varza, apoi si cateva rosii uscate din conserva. Adaugam si cateva maslinute si catei de usturoi.
Acoperim vasul, selectam functia low si timpul de preparare 3 ore. Dupa finalizarea programului, aparatul trece automat pe functia de pastrare la cald, ideal mai ales cand nu servim imediat.
Daca doriti, puteti introduce vasul si la cuptor, daca o doriti mai uscata, eu de data aceasta, am preferat-o asa.
Servim cu mamaliguta si ardei iute.
[/preparare]
No Comments