Abia asteptam sa va impartasesc reteta mea de Rulada din piept de porc gatita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Sunt foarte, foarte incantata de cum a iesit, motiv pentru care v-o recomand si voua. Se face atat de usor, incat veti spune wow!

Aveti nevoie de o bucata buna de carne, zeama de varza si cateva condimente pe gustul vostru.

Imi place atat de mult cum gateste acest Multicooker, incat va indemn cu toata inima sa il cumparati, va faceti cadou de sarbatori acest „bucatar” personal :))

Cel mai mare avantaj este ca nu trebuie sa stati de el, nu scoate fum, nu scoate miros, nu cere nimic, doar munceste harnic si cu spor! Are programe diferite pentru mancaruri si preparate variate.

Aici gasiti mai multe retete pregatite la Multicooker

Revenind la rulada mea, va spun ca a iesit grozav! Va garantez ca nu mai cumparati din comert, veti face mereu in casa.

Gatitul a durat fix 25 de minute, timp in care mi-am facut treaba.

Daca va face cu ochiul acest Multicooker cu gatire sub presiune, nu mai asteptati si profitati de oferta de pret grozava >>> http://bit.ly/2rPfwGK

Dragii mei, acestea fiind spuse, va invit sa cititi reteta mea de Rulada din piept de porc gatita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune!

Sa va fie de folos!

rulada carne rulada carne rulada carne rulada carne rulada carne

Timp preparare: 30 minute Nr. portii:1 Complexitate: medie

Ingrediente

  • o bucata piept de porc, proaspata (1,5 kg)
  • sare de mare
  • rozmarin uscat
  • cimbrisor uscat
  • 2 l zeama de varza
  • ardei iute
  • 1 capatana usturoi
  • condimente dupa gust
  • boia dulce afumata pt garnisit

Mod de preparare

Treaba este foarte, foarte simpla daca ai un Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Bucata de carne se condimenteaza cu sare, condimente dupa gust, apoi se ruleaza strans si se leaga cu sfaoara alimentara.
In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune se toarna zeama de varza, se adauga capatana de usturoi taiata in jumatate, rozmarinul, ardeiul iute (atentie la doza), sare.
Nota: daca zeama de varza este foarte sarata, nu adaugati multa sare pe carne!
Rulada de carne se pune in vasul aparatului. Aceasta trebuie sa fie acoperita pe 3/4 cu zeama de varza.
Se acopera cu capacul, se inchide supapa de aburi.
Aparatul se conecteaza la o sursa de curent.
Din meniul aparatului, se selecteaza tasta Meat, presiune High si durata de 25 minute.
Apoi, se apasa tasta Start, iar aparatul va incepe sa se incalzeasca, apoi va incepe programul de gatire.
Dupa expirarea celor 25 de minute, se apasa tasta Stop. Cu atentie, se desface supapa de aburi cu ajutorul unui cleste de bucatarie si o manusa termica.
Dupa ce supapa de aburi a fost deschisa, se mai lasa 10 minute, apoi se scoate capacul, cu atentie.
Rulada arata grozav, se scoate pe un tocator de lemn, se ambaleaza in harttie de copt si se lasa la temperat.
Dupa ce s-a racit, se pune la frigider pana a doua zi.
Dupa ce a stat la rece, se scoate, se tavaleste in boia afumata sau orice condimente va plac!
Sa va fie de folos!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: , , , , , , ,
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 2,00 din 5)
Încarc...
Comentarii
Laura Nechita

Ma numesc Laura Nechita, mamica de Tero si Piersicutza (sarea si piperul vietii mele), gatesc cu drag si sper sa va placa ceea ce impartasesc cu voi!

Imi place sa prepar in special deserturi, insa prietenii stiu ca am o afinitate pentru saraturi si tot ce e picant.

M-as bucura sa stiu ca v-ar fi de ajutor o idee sau o reteta dintre cele gazduite in aceasta pagina, si la fel m-as bucura sa stiu ca reveniti cu drag aici. Ador provocarile culinare, si nu numai, imi place sa impartasesc din experienta mea si sa invat in continuare de la alti oameni pasionati de aceasta frumoasa indeletnicire!

Va astept cu drag!

Arhive